Små siffror, stor skillnad - räknevågar och precisionsvågar

Är det någon gång uttrycket “många bäckar små” är av stor vikt så är det när räknevågar kommer på fråga. Att ta fel på ett gram hit och dit är inte en struntsak när missade gram blir sammanlagda kilon eller ett felaktigt uträknat antal. Inte minst för mindre produkter som muttrar, skruvar, ventiler eller liknande.
 

Ett vågat urval - tre räknevågar för alla sorters verksamheter

Så vad ska du göra om du behöver stenkoll på decimalerna, men vill ha en räknevåg som går att lita på; oavsett vad och hur mycket du väger? Vi har samlat ett urval av våra räknevågar att räkna med:
 
Tillverkare: Lidén Weighing
Maxvikt: 30kg, Noggrannhet: 1 gram
En tydlig, lättanvänd och noggrann räknevåg med stor vågplatta. Oavsett om du väger fjädrar eller maskindelar är detta en precisionsvåg att lita på, som klarar belastning upp till 30 kilo. Vågen finns med olika maxvikt och noggrannhet.
Släng anteckningsblocket - denna räknevåg har både ackumuleringsfunktion och minnesknappar. Den kan dessutom gå på batteri i hela 120 timmar.
 
Tillverkare: Vibra
Maxvikt: 4200g, Noggrannhet: 0,01 gram
En intuitiv och lättanvänd räknevåg med fokus på allt ska vara klart och tydligt. Med sin stämgaffelsensor är den enastående driftsäker, och kan stanna ikopplad i eluttaget i väggen lika väl som att drivas med batteri. Vågen finns med olika maxvikt och noggrannhet.
Ointresserad av att själv behöva räkna ut ditt vägresultat? Då har du tur, då SJ-4200CE sköter det åt dig, både numeriskt och i procent.
 
Tillverkare: Soehlne Professional
Maxvikt: 6kg, Nogrannhet: 0,2 gram
En räknevåg som syns överallt tack vare sin kapacitet, upp till 50 kg, utan att offra precisionen. Just denna modell klarar upp till 6 kg, men med en precision som gör det möjligt att väga delar på så lite som 0,2 gram. Vågen finns med olika IP-klassning, maxvikt och noggrannhet.
Klass III? Godkänd. IP65? Klassad. Precision? Kanon.
 

Svårt att välja din räknevåg? Vi lägger största vikt i att finnas för svar!

Det är väldigt svårt att inte framstå som ordvitsare i sammanhanget, men vi på Allvåg har alltid lagt största möjliga tyngd på vår kundservice. Oavsett om det är en räknevåg, precisionsvåg, etikettvåg eller något annat i vårt utbud. Sedan 1945 har vi hjälp företag överallt att välja, sköta och reparera sina maskiner för vägning. Något vi tänkte fortsätta med minst lika länge till.
 
Hör av dig och berätta om din verksamhet, så kan du räkna med att få rätt rekommendation av oss.