Allvåg - Sedan 1945

Vi på Allvåg har levererat vågar och kassasystem till små och stora företag samt privatpersoner i över 70 år. Vi har vårat kontor på Enebybergsvägen 10A i Danderyd. Tillsammans med våra kunder har vi genom åren utvecklat våra tjänster och lägger stor vikt vid personlig service och support.

Med helhetslösningar inom kassahantering, våglösningar och packmaskiner vi skapa nya möjligheter för företag inom alla branscher och hjälpt privatpersoner som är ute efter "det lilla extra". Vårt fokus ligger på att erbjuda kompletta lösningar – allt till rätt pris. Våra kunder kan lägga sin order i webbutiken, eller göra sin beställning genom att ringa oss. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss för att få hjälp att hitta den bästa lösningen för just dig eller ditt företag!

Vågar

Vi kan idag erbjuda våra kunder allt från den finaste laboratorievåg med extremt hög känslighet till de största flygplansvågarna på marknaden.

Kassalösningar

Vi på Allvåg har erfarenhet av kassalösningar sedan starten 1945. Vi vet därför vad som krävs av kassasystem och register för att optimera er verksamhet.

Tillbehör

Vi har alla tillbehör till kassasystem och register, vågar och packmaskiner. Hos oss kan du beställa kvittorullar, etiketter, reservdelar m.m.

Hyra eller begagnat

Vi på Allvåg ger dig möjligheten att köpa begagnade kassaregister, kassasystem eller vågar med garanti. Du kan också välja att hyra av oss.

Vår historia

Allvåg AB (org.Nr. 556201-5007) har funnits på Hälsingegatan 8 I Stockholm sedan 1945. Från början hade Allvåg bara en lokal, där grundaren Hjalmar Lindquist startat en mekanisk verkstad. När företaget började växa och lokalerna intill, en mjölkbutik och bageri samt den gamla polisstationen, blev lediga flyttade Allvåg in. Nu håller vi till på Enebybergsvägen 10A. 

Här är ett utdrag ur en helsidesartikel om Allvåg som publicerats i Vi i Vasastan:

Vågaffären Allvåg har funnits på samma adress sedan 1945. På Hälsingegatan 8 trängs ”vanliga butiksvågar” med personvågar och etikettvågar. I fönstren står gamla, antika vågar och en kassaapparat från 1891.1977 tog grundaren Hjalmar Lindquists dotter, Berith Håkansson, och hennes man Rolf Håkansson över Allvåg. I dag delar de på mentorsrollen.

För sex år sedan lämnade sonen Jonas Leth idrottsbranschen och började arbeta heltid med vågar. I dag är han vd men Rolf äger fortfarande företaget och tillbringar en hel del tid i lokalerna.

– Vi har allt från de minsta karatvågarna till vågar som väger flygplan. Jag tycker om variationen. Vi säljer vågar till alla: tobaksaffären i hörnet, större kedjor och statliga museer. Vi har till och med sålt till hovstallet, säger Rolf.
Läs hela artikeln här

Hör av dig!

Vi på Allvåg har levererat vågar och kassasystem till små och stora företag i över 70 år. Med helhetslösningar inom kassahantering, våglösningar och packmaskiner skapar vi nya möjligheter för företag inom alla branscher.

08-545 499 60