Hoppa till innehåll

CAS

CAS är ett Koreanskt företag som startade sin verksamhet 1983. År 2000 hade de producerat 1 miljon vågar. Idag finns deras produktion i Korea och Kina och de levererar globalt. Allvåg är utvald generalagent för hela Norden.

 

Lidén Weighing

Lidén Weighing är ett svenskt företag som levererar ett högkvalitativt sortiment av vågar och vågsystem. Lidéns har produkter för många olika branscher, såsom industri, medicin, laboratorie, detaljhandel m.m.

 

Soehnle Professional

Soehnle Professional är ett av de ledande internationella företagen inom professionell mät- och vägningsteknik. Förutom standardprodukter för handel, industri och medicin, erbjuder vi genom Soehnle skräddarsydda lösningar efter dina individuella behov.

 

Dibal

Dibal är ett internationellt företag som specialiserat sig på vägningssystem, automatisk vägning och märkningssystem. Genom Dibal erbjuder vi kompletta lösning för butiker och industri där en central del handlar om att koppla vägninsgsystemen till datorer och annan kringutrustning.

 

MMCall

Mmcall är ett amerikanst företag som är specialister på pucksystem och kösystem för bland annat restauranger. Deras personsökarsystem ökar servicen och gör det dagliga arbetet enklare, tystare och effektivare.