Supportavtal

 

För oss är service och support alltid viktigt när du köper dina produkter av oss. Vi erbjuder installation, programmering av mjukvara, reparationer m.m.

 

Se vilka produkter vi underhåller och servar, förutom våra aktuella produkter.

 

Instruktioner

Instruktioner och produktinformation finns bifogade under varje produkt.
Använd gärna vår sökfunktion längts upp till höger på sidan för att hitta din produkt.

Reparation

Vissa delar på ett kassaregister, ett kassasystem eller en våg slits mer än andra delar. All vår erfarenhet tyder på att många produkter byts ut i förtid när de istället skulle kunna repareras. Våra tekniker har bred kompetens och är utbildade samt har flera års arbetserfarenhet. Vi har valt att bygga vår verksamhet på rutin, kunskap och väl utförda arbeten.

Vi debiterar alltid minimum en timme plus eventuella reservdelar vid utfört arbete så länge ni som kund kommit överens om detta med en tekniker. Vi gör inga arbeten som du inte har godkänt först.

Garantireparationer

Om din produkt som du köpt hos oss går sönder inom garantitiden lagar vi den givetvis åt dig utan kostnad. Dock måste felet ha funnits på eller i produkten från början när den levererades till dig och kan inte ha tillkommit genom yttre påverkan.

Vill du att vi kommer och lagar ett garantiärende på plats hos dig debiterar vi alltid resa oavsett om vi levererade produkten till dig när du först fick den.

Reparationer efter garantitiden

Går din våg, ditt kassasystem eller ditt kassaregister sönder och garantitiden har gått ut så hjälper vi dig att felsöka samt reparera din produkt så långt det är möjligt. Det här gäller även om du inte har köpt den hos oss. Du betalar då en avgift för vårt utförda arbete. Kontakta oss gärna om du vill har frågor kring reparationer eller önskar få ett prisförslag.

Installation

Vi hjälper dig gärna även med att installera din våg, ditt kassasystem eller ditt kassaregister åt dig. Kontakta oss för att få en prisindikation och boka sedan in en tid som passar så löser vi även detta.

 

Hör av dig!

Vi på Allvåg har levererat vågar och kassasystem till små och stora företag i över 70 år. Med helhetslösningar inom kassahantering, våglösningar och packmaskiner skapar vi nya möjligheter för företag inom alla branscher.

08-545 499 60