Hyra kassaregister, kassasystem eller våg

Är du i behov av kassaregister under en begränsad tid kan du hyra av oss. Vi har möjlighet att erbjuda de flesta typer av produkter ur vårt sortiment för uthyrning. När du inte behöver ha produkterna året runt är ofta den bästa ekonomiska lösningen att hyra kassaregister av oss.

Flexibla lösningar för uthyrning

Vi erbjuder många olika lösningar när du vill hyra kassaregister, kassasystem eller vågar av oss. Du lägger upp hyran på korttid, 24mån, 36mån eller 48mån och vi är flexibla för att kunna möta dina behov. Vill du hyra kassaregister över en dag eller också kassasystem och vågar en längre period? Kontakta oss så hjälper vi dig med ett lämpligt hyresupplägg.

Kontakta oss för pris och mer information

Använd gärna formuläret så hör vi av oss till dig. Skriv in dina uppgifter samt vilka produkter du är intresserad av att hyra. Det går givetvis också bra att ringa och prata med oss direkt på telefon: 08-545 499 60.

Hör av dig!

Vi på Allvåg har levererat vågar och kassasystem till små och stora företag i över 70 år. Med helhetslösningar inom kassahantering, våglösningar och packmaskiner skapar vi nya möjligheter för företag inom alla branscher.

08-545 499 60