Att tänka på innan du väljer handscanner

En bra handscanner kan vara något som gör betydlig skillnad och underlättar för er verksamhet. Men det är ju inte att bara välja vilken som helst. Detta bör du tänka på innan du väljer vilken handscanner som passar bäst i din verksamhet.
 

En bra handscanner är tålig

Även det oväntade kan hända, så en bra streckkodsläsare bör vara rustad för det. Om du fortfarande letar efter rätt handhållen streckkodsläsare; förbise de sköra direkt. Välj en som har minst IP-klassning 40, och klarar fall i betonggolv från midjehöjd som minst.
 

Ergonomi för en handhållen streckkodsläsare

En handscanner kommer att användas mycket och länge. Dålig ergonomi i en handscanner har långsiktiga effekter, och kan upplevas som klumpig av kunder. Välj en handscanner med ergonomisk anpassning för intuitiv användning och som inte är tung nog att slita på handleden. Underlätta ännu mer med en handscanner som går att använda i ställning utan avtryckare.
 

Avstånd och tillförlitlighet i en handscanner

Det finns skäl att välja en trådlös streckkodsläsare och lika många att välja en med sladd. Om läsaren i din handscanner är bra nog är det inte lika ofta en trådlös behövs, även om det är fördelaktigt för jobb i rörelse. Detta är dock sällan behövligt i butik eller i serviceyrken med kassa.
 

En handscanner med sladd har fler fördelar att ta i beaktning:

Näst intill omöjlig att tappa bort

Det ska mycket till för att slarva bort en handhållen streckkodsläsare som bokstavligt talat är kopplad till kassasystemet eller vågen.
 

Alltid laddad och redo

En trådlös handscanner kan vara urladdad vid sämsta tänkbara tillfälle. Om ni använder en handhållen streckkodsläsare med sladd finns aldrig den risken.
 

Direkt kopplad med gränssnitt

Vi behöver inte djupdyka i detaljer kring överföring via WiFi. Föreställ dig själv ett utslaget nätverk mitt under lunchrushen, och en handscanner utan sladd.
 

Vår utvalda handscanner: Opticon L22X

Vi har valt att sälja en enda handscanner, av skälen du precis läste. En handscanner som gör vad den ska, på bästa möjliga sätt.
L22X kan scanna både 1D och 2D i hela 100 FPS. Det är en tålig streckkodsläsare, med IP42-klassificering och bevisat klara fall från 1,5 m i betong. Kan kopplas både med USB och RS232, och placeras i den inkluderade ställningen för avtryckarfri scanning.
Lika ergonomisk som lättanvänd, och finns i både svart och vitt. En klar favorit, helt enkelt.


Köp Opticon L22X