Våra industrisystem och logistiksystem är sammansatta för att hantera stora mängder och volymer inom industri och logistik. Här hittar du komplexa system som kan integreras till andra, redan befintliga, avancerade system. Våra industrisystem & logistiksystem tillverkas i en mängd utföranden och kan anpassas efter kundens specifika önskemål. Våra system är exakta, kostnadseffektiva och användarvänliga. Här kan du läsa mer och beställa våg samt välja ett instrument som passar just ert behov. Vi ger dig även möjlighet att exportera viktdata som underlag till andra system. Våra industrisystem & logistiksystem är alltid utbyggningsbara och kan anpassas efter verksamhetens storlek. Kontakta oss gärna om du frågor eller önskar förslag på hur vi kan effektivisera din verksamhet.

 

Varför Allvåg?

Allvåg har 70 års erfarenhet av vågar och kassasystem. Under dessa år har vi arbetat tillsammans med våra kunder för att utveckla och ta fram tjänster som förenklar och skapar möjligheter. Vi lägger stor vikt vid personlig service och kundsupport för att kunna erbjuda små och stora företag helhetslösningar som passar bäst.

 

Hör av dig!

Vi på Allvåg har levererat vågar och kassasystem till små och stora företag i över 70 år. Med helhetslösningar inom kassahantering, våglösningar och packmaskiner skapar vi nya möjligheter för företag inom alla branscher.

08-545 499 60